Hengelhoef .:: Den 5 ::.

Subtropisch zwembad

Het Subtropisch zwemparadijs aan de andere kant van het park

In het zwemparadijs vind je zo veel meer dan in een gewoon zwembad.Hier staat het zwembad garant voor dolle en extreme waterpret maar ook voor rust en ontspanning. Die ontspanning vindt u in de vorm van een sauna en een stoombad waar je alles eens lekker kan uitzweten. Dolle en extreme waterpret is er dan weer in de aard van de Wildwaterbaan Razende Rivier (alleen toegankelijk voor personen met een lengte van minimaal 1.50m) en ook het golfslagbad (watertemperatuur 30°C).

En er is nog meer ook als het buiten weer een van die belgishe zomers is kan je hier toch een zomers kleurtje op doen want u kan hier ook onder de zonnebank. En kleintjes zeker ook niet getreurt want ook voor jullie is er ook een Kleuter- en peuterbad.

Er is aan alles en iedereen gedacht zelf voor die kleine honger is er een Key West Beachbar met terras.Alsof dat nog niet genoeg is vind je er ook nog Kinderstoelen en -boxen, Aankleedplateaus, Kindertoiletten. En ook het belangrijkste voor de waterpret kan beginnen zijn er Kleedruimtes, douches en toiletten voor mindervaliden.Dus u ziet het hier kan u perfect een dag vertoeven zonder je ook maar 1 ogenblik te hoeven vervelen.

Tarieven Mega Subtropisch Zwemparadijs / Villa Victor
  Vrijetijdsperiode Weekperiode Avondperiode*
Volwassenen 10,- euro p.p. 8,- euro p.p. 5,- euro p.p.
Kind tot 12 jr. 7,- euro p.p. 6,- euro p.p. 3,50 euro p.p.
Kind tot 2 jr. Gratis Gratis Gratis
Combinatiekaart Zwemparadijs & Villa Victor: 8,- euro p.p. (1 dag geldig)
Villa Victor (binnenspeeltuin): € 3,- per kind * avondperiode is enkel van toepassing buiten de weekends en vakantieperiodes!

 

Rondom Zwembad

 • 1
  Strandbad
  Voor een strandvakantie hoef je echt niet naar zee! Want het uitgestrekte strandbad van naast het zwembad heeft alle ingredienten, inclusief een prachtig piratenspeelschip.
 • 2
  Indoor speelpaleis
  Weer of geen weer... in het indoor speelpaleis is er altijd een avontuur te beleven!
 • 3
  Restaurant - Snackbar
  Hier vindt u een prachtige overdekte plaza, waar het altijd bruist van gezelligheid. Hier worden de lekkerste frietjes gebakken, de mooiste bieren geschonken en de leukste vrienden gevonden.Ook 's avonds is hier tijdens de schoolvakanties van alles te doen, de leukste shows en theatervoorstellingen!
Meer info over de Tarieven & Openingstijden > klik hier <

Sfeerbeelden